Over hart onder de riem gesproken…. Dress 4 Success weet daarmee ook wel van wanten! En van schoenen, broeken, jassen, jurken: complete top tot teen fantastische outfits om je klaar te stomen voor je sollicitatiegesprek.

Dress 4 Success is een geweldig initiatief om mensen met een kleine beurs net die extra boost te geven die ze nodig hebben om goed voor de dag te komen op zoek naar een nieuwe baan. En dat… helemaal… voor nop!

Om het superteam van vrijwilligers in de Amsterdamse afdeling in het zonnetje te zetten, zoals zij ook anderen in het zonnetje zetten, schreef Prêt-à-Poésie dit gedicht. Dinsdag is volgens statistieken de dag dat de meeste mensen het minst zin hebben om naar hun werk te gaan. Het weekend is achter de rug en vrijdag is nog heel ver weg. Maar op dinsdag naar Dress 4 Success mogen en verwend worden met een splinternieuwe outfit is een feestje.

Zoals altijd wordt het gedicht in een mooie houten lijst geleverd, geprint op mooi canvaspapier. Maar deze keer was Prêt-à-Poésie geïnspireerd om het gedicht daarbij ook nog op postkaartformaat te drukken. Leuk, voor op de balie! Om aan klanten mee te geven. Ook zo’n mooie ode aan je bedrijf, voor op je website of in je winkelraam? Neem contact op met Prêt-à-Poésie.